top of page

Lieve Vander Elst

Zaakvoerder en coach

Ik heb respect voor de eigenheid van ieder individu. Met veel passie ga ik aan de slag om voor iedereen een oplossing op maat te bieden. Hierbij steun ik op een jarenlange ervaring in de HR-wereld, gecombineerd met een diploma arbeidsagogiek, preventieadviseur en stress & burn-out coach. Tevens ben ik actief in outplacement begeleiding en personal (executive) coaching. Mijn kandidaten omschrijven me als authentiek, inspirerend, ruimdenkend maar bovenal zeer betrokken. Ik bied geen voorgekauwd begeleidingstraject aan, maar wel een persoonlijke en individuele coaching.

Bianca Verbraecken

Coach

Mijn werkervaring (2004-2016) als jobcoach voor personen met een functiebeperking ligt mij enorm nauw aan het hart. Telkens opnieuw werd ik uitgedaagd om samen individuele mogelijkheden en talenten te ontdekken.

Doorheen mijn loopbaan zag ik vaak het effect van groene omgevingen op re-integratie. De droom van een eigen zorgboerderij te starten werd werkelijkheid.

Sinds korte tijd werk ik als zorgboerin op ons eigen landbouwbedrijf en daarnaast ben ik als zelfstandig loopbaancoach aan de slag om mensen naar buiten te brengen.

Binnen mijn begeleidingen wil ik de natuur meer en meer inzetten om met eigen loopbaanvragen aan de slag te gaan. Samen natuur inspiratie opdoen, belemmeringen onderzoeken, keuzes maken,...De natuur als volwaardig coach!

Ysabel Cornelis

Coach

Na een ruime ervaring in het bedrijfsleven bouwde ik verder op mijn passie : het begeleiden van mensen in hun professionele en persoonlijke groei. Ik zorg ervoor dat u inzicht krijgt in uw leven én carrière ,steeds vertrekkend vanuit uw eigenheid.


Mijn klanten beschrijven mijn stijl als energiegevend, bekrachtigend en stimulerend, met een warme menselijke aanpak en veel respect voor het individu.

Leen De Bruyckere

Coach

In mijn werkend leven (sinds 1996) als opvoedster, als leerkracht , en de laatste jaren als trajectbegeleider en arbeidsbemiddelaar bij GTB is de rode draad telkens, coachend met anderen op weg gaan. Ik heb een passie voor mensen, ze boeien me en het is enorm fijn om met de vraag van iemand aan de slag te gaan. Samen ontdekken waar je soms alleen geen zicht op hebt. Coaching is voor mij ondersteunen, het is luisteren zonder oordeel, het is vragen stellen op een eerlijke en authentieke manier, het is samen nadenken en inspireren waardoor iemand kan groeien en krachtiger in zijn of haar loopbaan/ leven kan staan.


Klanten, collega's beschrijven me als sterk in oplossingsgericht coachen, onbevooroordeeld luisteren met een groot hart voor mensen, Out of the box - en beeld denker. Tevens ben ik expert in re-integratietrajecten

Greet Gilon

 Coach

Ondertussen ben ik al wat ouder en hopelijk ook wat wijzer, maar mijn leven verliep niet altijd over rozen. Mijn puberjaren beschrijf ik zelf als mijn rebelse periode en mijn ouders hebben dit geweten. Als 16-jarige, zonder diploma, vervoegde ik Defensie in 1982. Na een aantal faalervaringen in mijn schoolse carrière, had ik ook hier niet meteen succes. Tijdens mijn militaire opleiding bevond mijn zelfvertrouwen zich dikwijls rond het nulpunt. Maar door uitdagingen toch aan te gaan kon ik op mijn eigen rebelse manier groeien en besloot ik zelfs op 42-jarige leeftijd te gaan studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. Ik combineerde daarbij een Masteropleiding in de psychologie met een full time job. Sinds 2016 ben ik dan ook werkzaam als psycholoog.

Mijn streven is te werken met mensen die zelf invloed willen uitoefenen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Vanuit een sterk geloof in de kwaliteiten en sterktes, die in elk van ons aanwezig zijn, wil ik in een begeleidingstraject eerst nagaan wie jij bent en dan bekijken we samen op welke manier we op pad kunnen gaan. Ik hanteer hierbij een directe aanpak, praktisch en meteen toepasbaar in het stellen en behalen van doelen. Geen slaafs volgen maar inzichten verkrijgen en doelgericht tot actie overgaan.

Tina Thienpont

Coach

Na een therapieopleiding gevolgd te hebben en zelf enkele uitdagingen op werkgebied te overwinnen, heb ik heel bewust gekozen om mijn verdere carrière te richten op het begeleiden en ondersteunen van mensen en teams in hun loopbaan. Ik ben ervan overtuigd dat inzetten op krachten en talenten, de zoektocht naar energiegevers en mensen dichter bij hun eigen waarden brengen een enorme bijdrage kan leveren aan het geluksgevoel op de werkvloer en dat deze positieve invloed zich verder verspreid op de andere levensdomeinen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou op weg te gaan binnen een persoonlijk groeitraject op maat.

Mijn cliënten omschrijven mij als rechtuit, empathisch, authentiek en ‘thinking outside the box’.


Sophie Tilman

Coach

Ik zet je in beweging

Na 18 jaar met passie en overgave in sales en human resources gewerkt te hebben, wilde ik het 2de luik van mijn carriere over een andere boeg gooien. Ik ruilde mijn roeping van toen ik kind was, nl verpleegster worden, in voor 'zorgen voor het mentale welzijn van mensen'. Met heel wat levenservaring begon ik aan deze grondige opleiding tot integratieve psychotherapeut, die ik aanvulde met een opleiding tot loopbaancoach.

Met vallen en opstaan kwam ik dichter bij wie ik ben en wie ik wil zijn. Het geeft me levenslust op een manier die ik nog niet kende. Ik hou van mensen. Daarom doe ik mijn werk graag. Ik vind het een privilege om in de ziel van mensen te mogen kijken en  getuige te (mogen) zijn van verandering en groei. En dat ontroert me steeds opnieuw.

Jan Valckx

Coach

Als bedrijfsleider weet ik wat het is om dagdagelijks een landbouwbedrijf te runnen en welke diverse uitdagingen op je pad komen als ondernemende boer.


bottom of page